Tā nu ir sanācis, ka šo rakstu pārrakstu tikai tagad, bet iespaidus es pierakstīju jau pirmajās Jaunā gada dienās.
Iztirzājums par Vecgada vakaru.
Gatavojoties Vecgada vakaram, mani ik pa laikam pārņēma satraukums, jo tik sen nav bijuši tusiņi mūsu miteklī.
Pilnībā atslābu, kad dāmas mani aizsūtīja pucēties, un es ar vienu acs kaktiņu lūrot redzēju, cik harmoniski viņas darbojas.
"Bosca Rose" pudeli šoreiz neatvērām, bet izdzērām " Alita", gatavojot uzkodas.
Vakars bija tik viegls un spraigs vienlaicīgi, ka nemanot tika izdzerta pirmā, San Lorenzo Rosso Conero sarkanvīna pudele, bet rinķojot "Cēzaram", sākām malkot otro vīnu- Santa Helena Varietal Shiraz.
Sarunas, spēles, ēdiens un vīns, un nemanot atskārtām, ka jādodas uz kalnu sagaidīt JG.
Salūts, ko kungi palaida bija visskaistākais, šampis- visatsvaidzinošākais, un apkārt kompānija, kurai varēja vēlēt visemocionālākos vēlējumus!
Atžirguši no svētku kulminācijas, steidzāmies izgaršot desertus - Drustu napoleonus un citronu meringue.
Un tad jau mēs visi bijām iekārtojušies lielajā gultā, un skatījāmies mājas video.
Iekārtojoties bērna gultiņā ar mazo padusē, mani pārņēma patīkams nogurums...Tik tiešām gads ir bijis bagāts ar darbiem, draugiem un notikumiem, bagātas un laimīgas bija arī Vecgada pēdējās stundas!!!!
Šis viss man izsauc dārgu apetīti. Pat nezinu vai ikru bundža ledusskapī sagaidīs Tavu apciemojumu vai arī tiks šodien notiesāta. :)
ReplyDelete