Monday, 31 December 2012

Vecgada vakara plāni


 Lai sāktu jaunu lietu, ir jāpieliek punkts vecajam, tādēļ Vecais gads japavada godam.

 Sākumā Vecgada vakaram nekādu plānu nebija, jo man bija jāstrādā līdz 19iem, kā arī vīrs šo vēsti uzzinot, atteicās gatavot vakariņas, jo nevēloties atkārtot pirms gada rūgto iznākumu (nogurums viņu iemidzināja pirms gadumijas).
 Uzzināju, ka draudzene Līga ar meitu Patrīciju meklē restorānu, kur sagaidīt JG. Manī radās viltīga doma apvienot visu lietderīgo:
1. Kungs pucē māju
2.Līga ar Patrīciju rūpējās par ēdieniem
3. Man atliek to visu saorganizēt un ierasties uz pasākumu!
Pa feino!
 Kad ēdienkarte un plāns jau bija akceptēts, mūsu mazajai kompānijai pieteicās draudzene Signe ar ģimeni. Nu kas vēl var būt labāks par šadu variantu???
Pievienoju..
4. Signe klāj galdu, domā izklaides
 Tā, kā Zsv nedēļa ir " robs makā", un Patrīcija negrib pavadīt n-tās stundas virtuvē, tad pieturējos pie saviem "eee" (elementāri, eleganti, ekonomiskiem ) variantiem. 
Plāns jau vienmēr ir lielisks, lieliskas nav nobīdes no tā, - tas rada spriedzi manā galvā, bet šoreiz esmu savākusi labu "komandu" un es jūtos pārliecināta, ka vakars būs izdevies!

 Sagaidīšanas galds ap 19iem
sieru izlase(manchego, brie, kazas, zilais) ar apelsīnu džemu

plāni slaisētas cepeša vai mēles tūtiņas ar krēmu un dārzeņiem (gaļa, sv.siers ar gurķiem, lapas, grillēta paprika)  laša tartars iekš avokado (lasis, kaperi, sīpoli, avokado)
dzersim Bosca rose( 1,90ls)

 Uzkodas ap 20iem                     
krāsnī cepti pildīti šampinjoni
latviešu ''Cēzarsalāti'' (lapas, krēmīga ķiploku mērce, cherry tomāti, cietais siers, bekona kraukšķi, rupjm. gr.)
atveram un sākam dzert sarkanvīnu( to, ko boss uzdāvināja:)

 Svētku vakariņas ap 22iem  
cepta jēra gaļa ar grūbu risotto
dzeram sarkanvīnu


 Gadumija 24.00
dzeram šampi un mielojamies ar Drustu kūkām.


Lai man un Jums izdevies, ar labu veselību apveltīts, mīlestības un pozitīvu emociju bagāts nākamais gads!
Lai ienākumi ļoti pārsniedz ikdienas izdevumus!
Lai svētku sajūta Jūs pārņem arvien biežāk!



No comments:

Post a Comment